Premiumtek.no er en norsk nettbutikk som er drevet av selskapet Ecom Norge AS.

Premiumtek.no har registrerte livstid teknologipatenter fra 1963 i familien US3203037A. Selskapet drives av sønnene til den norske mannen Anhanger Norvald's datter, som skapte teknologien for masseprodusering av hamburgere. Teknologi ligger i familien og Premiumtek strever for å videreføre arven! Ecom Norge AS driver også netbutikkene elektronik.se i Sverige og elektronik.dk i Danmark.

Ledelsen fra Premiumtek.no inkluderer ansatte med mastergrad i teknologi fra Universitetet i Bergen og datateknologistudenter.

Fokus på lav pris, høy kvalitet og rask levering
Vi har lager i Oslo. Alle bestillinger før kl 13.00 blir sendt ut samme dag, bestillinger etter 13.00 vil bli sendt ut dagen etter. Leveringstid er 1-3 dager. Våre pakker blir sendt med Bring eller Helthjem. Alle bestillinger kan spores. Du vil motta en mail når pakken din er fremme.

Vi er stolte av å tilby 60 dagers åpent kjøp på alle våre produkter og vi strever for å kunne tilby den beste kundeservicen til våre kunder. 

Vipps og Collector Bank
Vi samarbeider med Collector Bank og Vipps for betalinger. Collector Bank gir deg muligheten til å dele opp eller utsette betalinger, samt at du kan betale med faktura eller kort.

Epost: kundeservice@premiumtek.no

Organisasjonsnummer: 922348154

Logg inn