Premiumtek er en nyoppstartet bedrift, startet av tre gutter i 20 årene fra Sogndal. Vi har som mål å tilby billigere alternativer til de store merkene og vi jobber hver dag med å forbedre oss. Vi er per i dag tre ansatte, som strever for at du som kunde skal få den beste opplevelsen når du handler hos oss. Vi kan dessverre ikke tilby 24/7 kundeservice slik som større bedrifter, men vi gjør så godt vi kan for å svare deg samme dag som din henvendelse. Vi tror på at personlig oppfølgelse og hyggelig samtaler gjør kjøps-opplevelsen bedre.

Vi tilbyr en rekke forskjellige typer elektroniske produkter. Alle produktene er CE merkede og godkjente for bruk i Europa. Produktene våre er testet av oss i Premiumtek over lengre perioder, og vi er trygge på at kvaliteten er mye høyere enn prisen skulle tilsi. Målet vårt er å kunne tilby mer for pengene enn man får hos de store aktørene.

Våre øreplugger og smartklokker er fra egen leverandør, og er ikke fra større merkevarer.

I tillegg til kvaliteten på produktene våre, er vi stolte av å kunne tilby våre kunder en god opplevelse når de handler hos oss.

Kjøper du hos Premiumtek, støtter du en lokal norsk bedrift, som ønsker å lage arbeidsplasser i lokalområdet.

Vi har lager i Sogndal og sender ut varene første virkedag etter bestilling. Alle bestillinger før kl 13.00 blir sendt ut samme dag, bestillinger etter 13.00 vil bli sendt ut dagen etter. Leveringstid er vanligvis 1-3 dager. Våre pakker blir sendt med Bring. Alle bestillinger kan spores. Du vil motta en mail når pakken din er fremme.

Vi sender pakker til hele Norge. Leveringstiden kan variere noe etter hvor i landet du bestiller fra.

Organisasjonsnummer: 922348154