ProWheels® er en serie med unike el sparkesykler utviklet og designet av Premiumtek.no. Vi har testet og gjort endringer siden tidlig 2020, og hadde egentlig planer om å lansere ProWheels serien for salg i 2020, men vi valgte å vente til vi var 100% fornøyd med produktene. Derfor kan du være sikker på at du får en el sparkesykkel i høy kvalitet om du velger en ProWheels. ProWheels blir produsert både i Tyskland og Kina.

ProWheels er kommet for å bli! Etterhvert som el sparkesykler har blitt mer og mer populært i norge, så har det kommet mange useriøse forhandlere av el sparkesykler. Dette har ført til at mange har blitt lurt mtp kvalitet, men også kundeservice og garanti. ProWheels er utivklet av en seriøs aktør og har som mål å bli den største leverandøren på det norske markedet!

Utviklet for Norske forhold!

Med ProWheels serien kan du være trygg på at produktet ikke blir ødelagt ved bruk i for eksempel regn eller våt asfalt. Dersom du er avhengig av å kunne bruke din elektriske sparkesykkel i krevende værforhold, er ProWheels serien perfekt for deg.

Lovlig i Norge

Alle el sparkesyklene fra ProWheels kommer med en sperre på 22km/t. Med kraftige LED-lys foran og bak oppfyller ProWheels alle krav til lovlig kjøring i Norge.

Fantastisk kjørecomfort

Våre el sparkesykler kommer raskt opp i hastighet takket være de kraftige motorene. De har en god svingradius og en fantastisk responsivitet i både svinger og ved uventede hinder. ProWheels leveres også med ferdig-justerte bremser på alle modeller. Mange modeller på markedet kommer ikke ferdig justerte, og dette har ført til mange skrekkhistorier der bremsen har vært altfor brå, som har ført til uhell.

Dersom du blir lei av å holde inn gassen underveis, kan du benytte deg av den behagelige cruisekontrollen. Via appen kan du justere hvilken hastighet du vil holde i cruisekontroll. For å låse hastigheten, holder du gassen inne i 3 sekunder på samme hastighet og deretter kan du slippe gassen, mens el-sparkesykkelen suser videre. Cruisekontrollen oppheves med å bremse.

Leveres med app

ProWheels sine modeller leveres med app til smartelefon (med unntak av ProWheels Dual V1). Koble til via bluetooth og få full tilgang til en rekke funksjoner. Her kan du blant annet se batterinivået, du kan låse el-sparkesykkelen, justere makshastighet og se batteritilstand.

  • Batterinivå
  • Låse el sparkesykkel
  • Justere cruisekontroll
  • Temperaturmåler av el-sparkesykkelen
  • Batteritilstand
  • Gjenværende rekkevidde på batteriet
  • Lysbryter

Bra skyv i motbakker

ProWheels serien kommer med kraftige batterier og bra motorkraft der Dual V1 er premium versjonen med best skyv. De kommer med minimum klatregrad på 15 grader. Du får med andre ord et bra skyv i motbakkene, og i enkelte slake motbakker mister du knapt motorkraft og holder samme hastighet som på flatmark.

Garanti

ProWheels serien kommer med 60 dagers åpent kjøp, så om du ikke er fornøyd, kan du levere den tilbake innen 60 dager og få pengene tilbake. Dette gjør vi fordi vi er så sikre på at du kommer til å like våre modeller! Vi har ett års garanti på alle våre produkter. Dette gjelder ikke for selv påførte skader eller slitasjeskader. Vi har reservedeler tilgjengelig for rask utsendelse til alle ProWheels modeller og vil bistå med teknisk støtte der det vil trenges!

Service

Vi har avtale med Sparkfix for all service og reperasjoner på el sparksykler. Dette gir en trygghet for deg som kunde. Sparkfix har flere års erfaring med reperasjoner og service på el sparkesykler og er et trygt valg om noe skulle gå galt med produktet ditt. Du kan kontakte de direkte på sparkfix.no for å avtale time for service.

Best i test 2021

Vårt fokus i utvklingsfasen av ProWheels serien har hele veien vært kvalitet. Dette har vi fått igjen for da vår toppmodell ProWheels Dual V1 har blitt kåret til best i test 2021 hos tektest.no. Du kan lese hele testen her!

Har du noen spørsmål angående ProWheels serien så kan du kontakte oss på [email protected] – vi svarer deg så raskt vi kan!