Har du problemer med din el-sparkesykkel? Vi samarbeider med dyktige SparkFix og de kan utføre reparasjon på nesten alle el-sparkesykler. 

SparkFix er vår samarbeidspartner for service og reperasjon på el sparkesykler. SparkFix har service-point i Oslo, samt et mindre verksted i Bergen.

Kontakt-informasjon direkte til SparkFix: 

Telefon: 90024228
Mail: info@sparkfix.no 
Besøksadresse: Stasjonsveien 51C, 0771 Oslo

Ved behov for reperasjon eller service på din el sparkesykkel, så anbefaler vi at du tar direkte kontakt med oss for å sette opp en service hos SparkFix.

En elektrisk sparkesykkel er bygd opp av mange ulike elektriske komponenter som er veldig følsomme. Dersom en eller flere av delene er defekte, så vil du enten oppdage det ved en feilkode på displayet som starter med E, f.eks E5 eller E2. Vi anbefaler å ta turen innom SparkFix for reperasjon istedenfor å kjøpe en ny, da dette sparer deg penger og det sparer miljøet.

Løst/slakk i styret:  Sørg for at skruene rundt feste er skrudd hardt nok i.
Punkterte dekk Bytt ut slangen.
Vannskade Batteri og hovedkort må byttes. Muligens andre deler. Ta kontakt for å avtale service.

Vannskader er ofte den største årsaken til skader på batteri og hovedkort, derfor er det viktig at du unngår å bruke el sparkesyklene i tungt regn, unngår sølepytter og ved ingen omstendigheter spyler direkte på el sparkesykkelen.

MERK: Garanti/reklamasjon frafaller dersom det påvises følgende skader: FUKTSKADER , SLAG/STØTSKADER , FEIL BRUK/MONTERING , BETJENINGSFEIL , UFORSVARLIG RETUR , MANGLENDE VEDLIKEHOLD

Logg inn